top of page
priscilla-du-preez-3gAiajAfjXI-unsplash.jpg
review

D. 17 jaar     auticoaching

Een tijd geleden hebben ze bij mij autisme vastgesteld. Ik zat al lang met mezelf in de knoop. Monica heeft mij hier heel goed bij geholpen. Ze heeft mij veel doen inzien en bijgeleerd. Ook heeft ze me geholpen met wat deze diagnose juist voor mij betekent. Monica stond volledig achter mij en heeft ook altijd naar mij geluisterd. Samen met haar heb ik mijn eigen grenzen leren bewaken. Ze heeft me vele tips en hulpmiddelen aangeboden die zeker hebben geholpen. Voor problemen die er waren, zocht Monica mee voor een oplossing. Bij de therapie mocht ik altijd het tempo aangeven en de gespreksonderwerpen. Er werd de tijd genomen om alles te bespreken.

Papa van D.

Monica heeft voor D. stap voor stap de weg gewezen om te leren leven met Autisme. Ze is een heel andere persoon dan voordat ze Monica heeft leren kennen.

 

Mama van D.

Na verschillende therapeuten te hebben geprobeerd is er een wereld opgegaan voor onze dochter vanaf ze bij Monica terecht is gekomen. Ze voelt zich goed thuis in de huiselijke omgeving en heeft heel veel baat bij de sessies. Hierdoor is onze dochter beter dan dat ze de laatste jaren is geweest. Monica staat altijd paraat met een luisterend oor en goede raad, zowel voor ons als ouders als voor onze dochter. We zijn haar ontzettend dankbaar.

Call 

0476 49 99 17

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page